Firststop - Nära din bil, närmare dig
 

Vilka är vi?

FirstStop är ett koncept med ett partnerskap av specialiserade däckåterförsäljare, som erbjuder sina kunder service av mycket hög standard. Både privat- och företagskunder kan få de bästa råden om däck, bilservice och bildelar av våra erfarna partner.

 

Vad kännetecknar en äkta däckexpert?

Det är den höga nivån på yrkeskunnande som gör att alla FirstStop-verkstäder är experter inom sitt område. Många av våra verkstäder har utökat sin verksamhet med nya lukrativa områden och ökar ständigt sitt urval av tjänster och tekniska kunnande. En annan utmärkande egenskap hos FirstStops verkstäder är entusiasm. Entusiasm över att ta till sig ny teknik och nya möjligheter till försäljning och marknadsföring. På så sätt kan de investera på rätt marknad vid rätt tillfälle och behålla sin tätposition inom verksamhetsområdet.

Våra verkstäder har börjat se längre än att bara utföra däckrelaterade tjänster genom att även erbjuda bilservice. Varje enskild verkstad är inriktad på att uppnå bästa möjliga service och kvalitet. Därför är varje verkstad en styrka för gruppen som helhet.

 

Vart finns vi?

Sedan konceptet med FirstStop-partnerskapet skapades 1994 har det fortsatt att växa och består i dag av fler än 2 200 partner i 24 länder i Europa. Var du än bor eller arbetar och vart du än reser har du nära till någon av våra FirstStop-partner.

 

Varför FirstStop?

Alla FirstStop-partner är specialiserade däckåterförsäljare som byggt upp sina egna företag och är stadigt etablerade på däckmarknaden i ditt område. Eftersom deras leverantörer är bland annat en av världens största däcktillverkare, finns ett brett urval av produkter i toppklass av hög kvalitet och mycket bra förhållande mellan pris och prestanda till ditt förfogande.