VÅR DÄCKFÖRSÄLJNING

Vi säljer, reparerar och monterar däck ifrån alla de största leverantörerna. Allt från personbil, SUV, Lätt lastbil, Husbil, Husvagn, Släp, MC och Scooter är välkomna hos oss!

Vi har personal med lång erfarenhet på däck och vi ger Dig rätt råd och tips när du ska köpa nya däck!

Däck till personbil
Vi säljer däck från alla de största leverantörerna för att vara en så komplett däckverkstad som möjligt för våra kunder.
Är det ett specifikt däck du är ute efter eller vill du ha råd om ditt val av däck?

Vi hjälper dig på aboslut bästa sätt - varje gång!

Däck till MC
Vi ombesörjer försäljning och montering av däck på dina fälgar, eller så lämnar du in hela MC:n. Eftersom vi har en komplett MC verkstad så kan du lita på att arbetet utförs på korrekt sätt!

Däck till SUV
Dagens SUV:ar ställer högre krav än tidigare på stor dimensionsflora och höga krav på slitage och komfort.
Med våra breda leverantörsavtal så har vi de bästa förutsättningarna för att kunna hjälpa dig på bästa sätt!

Lätt Lastbil och Husvagn
Vi har stor kunskap om däck till dessa fordon som ställer lite andra krav. Husbilen kanske inte rullar så många mil varje år, företagets leveranasbil får aldrig stå stilla - Vi har erfarenheten som krävs för att få det att fungera på bästa sätt för dig som kund!

Scooter
Moped eller MC Scooter, vi hjälper alla.
Att få sitt däck utbytt på sin Scooter är inte alltid så lätt. I många fall på MC Scooter så måste hjulupphängning och avgassystem plockas isär för att få bort bakdäcket, ett jobb som inte alla däckverkstäder har så mycket kunskap om.
Tack vare vår MC verkstad så är detta vardagsmat för oss, vi hjälper dig!

Våran samlade erfarenhet närmar sig 100år inom däckbranchen, något som vi hoppas ska stå till dig lags när Du behöver hjälp!
Kontakta oss, vi finns för dig!