Karby Däck:s hantering av CoronaInför kommande däcksäsong så går vi ut med information om hur vi hanterar Corona utbrottet och arbetet vi gör för att skydda er kunder samt vår personal.
 
Bokning av skifte för att sprida ut kunderna
Det första jag vill be er om är att boka in ert däckskifte så snart som möjligt, oavsett när ni vill ha det utfört så behöver det bokas så snart som möjligt.  Vi kommer ha mycket begränsad möjlighet att erbjuda drop-in tider för skifte. Detta för att vi vill motverka långa köer där vår kundmottagning fylls av kunder.
Vi kommer att boka glesare än normalt, detta gör vi för att det ska samlas mindre antal kunder hos oss och på så sätt minska risken för smittspridning.
Ni bokar ert skifte som vanligt till vår mailadress: info@karby.nu
Kan ni inte skicka mail så går det bra att ringa, vi svarar i telefon efter bästa förmåga.
Du kan även använda vårt kontaktformulär som du hittar här!
 
Sitt kvar i bilen under skiftet
Vi håller på med en lösning där kunder erbjuds att sitta kvar i bilen under skiftet. På detta sätt så behöver man inte lämna sin bil, utan man kan sitta kvar i bilen under skiftet. Eftersom skiftet är tidsbokat så behöver man inte heller anmäla sig vid ankomst. Betalning kommer ske med Swish, för kunder som inte har Swish så löser vi det på annat sätt.
Denna lösning är ännu inte färdig, den beräknas vara klar under veckan. Vill du ha denna lösning så meddela detta samtidigt som du bokar ditt skifte.
 
Tvätta händerna
Vi ber våra kunder att kontinuerligt tvätta sina händer, gärna både innan och efter ert besök hos oss. Vi har gått igenom våra rutiner och ändrat på typ av tvål samt tagit bort alla handdukar och ersatt dessa med papper. 


För att summera detta så ber jag vänligast att ni:

-Bokar tid för ert skifte så snart som möjligt så vi kan sprida ut skifterna så mycket som möjligt
 
-Hör av er till oss i samband med bokning om ni vill ges möjlighet att stanna i bilen under skiftet
 
Tackar ödmjukast för er hjälp, tillsammans hjälps vi åt på bästa möjliga sätt!
 
Med varma hälsningar

Andreas Ekhagen med personal
Karby Däck & Fritid AB