BSR Motoroptimering

Skulle du vilja ha lite mer effekt i din bil?
Vill du även ha möjlighet till att spara bränsle?

Med BSR motoroptimering så är detta möjligt. Det finns till ett stort urval av bilar som är utrustade med turbo från fabrik. Diesel som bensin, BSR är mycket bra på båda delar.

BSR är ett helsvenskt bolag med säte i Växjö, och har en stor erfarenhet inom området, och tillverkar produkter av absolut högsta möjliga kvalité.

Besök länken här brevid för att komma till BSR:s egna sida och se om det finns till just Din bil, kontakta oss om du vill boka en tid för trimingen eller om du har några frågor.

En triming tar normalt sätt 1-2 timmar att utföra, och det går oftast bra att vänta under tiden vi utför arbetet. Säg dock till om detta när du bokar din tid så att vi vet om det.
Via BSR har vi även tillgång till ett stort sortiment av sänkningssatser, väghållningskit m.m. Tveka inte att fråga efter vad du vill ha!

TIPS
BSR har även trimsatser till många dieselbilar, med mycket gott resultat. Eftersom BSR byter programvaran i boxen, istället för att ha en lös enhet i bilen så får man en mycket bättre triminig, utan risk för fel på partikelfilter och felkoder


Hur fungerar det?

-Kontakta oss för att kontrollera att vi kan trimma din bil

-Vi bokar en tid och monterar trimmet till dig helt gratis första gången.

-Monteringen tar mellan 30-60minBSR har även ett stort utbud på sportavgassystem, bromsbelägg, sänkningssatser, coiloversatser m.m.
Kolla på deras sida, hittar du något du vill ha så tar vi hem det åt dig, och kan självklart hjälpa dig med monteringen!
 

Delbetala ditt köp!

Läs mer om våra fördelaktiga finansieringar!

Läs mer..